Avalara office

Avalara office by Aedas Interiors




Avalara office
Photo © Aedas Interiors

An office without a reception, this Aedas Interiors-designed workplace is the first UK home of Avalara, a fast-growing America-based technology firm.

Avalara office
Photo © Aedas Interiors

As the building has a reception on the ground level and all visitors are required to sign in, there is little need for a reception desk.

Avalara office
Photo © Aedas Interiors

The front-of-house area is then served as the reception, breakout area and Tiki bar. The space was rather dated before remodelling.

Avalara office
Photo © Aedas Interiors

Aedas Interiors updated a lot of the base build and systems to turn it from Cat A to Cat B and adapted an eclectic design concept for a cool and fresh look and feel.

Avalara office
Photo © Aedas Interiors

Bright, eye-catching colours and large-scale graphics dominate the walls to convey a vivid corporate brand, with the rest of the scheme remaining monotone.

Avalara office
Photo © Aedas Interiors

At the front of the space there is a series of smart bookable meeting rooms, including a larger room that doubles as a boardroom.

Avalara office
Photo © Aedas Interiors

A sit/stand system is introduced for a high density throughout. There is also a fantastic outdoor terrace which overlooks the town, the Pavilion and the sea. Source by Aedas Interiors.

Avalara office
Photo © Aedas Interiors
  • Location: Brighton, United Kingdom
  • Interior Designer: Aedas Interiors
  • Client: Avalara EU Holdings Limited
  • Gross floor area: 850 square metres
  • Completion year: 2016
  • Photographs: Courtesy of Aedas Interiors

Article by
with permalink:
http://aasarchitecture.com/2017/04/avalara-office-aedas-interiors.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *