Connectree

Connectree by Stipfold




Connectree
Image © Stipfold

The house splits the outdoor space in two and stretches between fences that face each other.

Connectree
Image © Stipfold

Double entrance, one of which leads to a garage, cuts through the side fence and is separated by a wall keeping a parking spot out of sight.

Connectree
Image © Stipfold

Due to a small budget of the project, shapes of the building are minimalistic and design is focused on efficient dispersal of the rooms and keeping the entire building nourished with a natural light by day.

Connectree
Image © Stipfold

White color is effectively contrasted with greenness of nature surrounding the house, as if the building is a canvas and the first image to greet you when entering the space is a tree, peeking out from the gaps of the wall in front of it. Source by Stipfold.

Connectree
Image © Stipfold
  • Location: Tbilisi, Georgia
  • Architect: Stipfold
  • Project Leader: Beka Pkhakadze
  • Area: 350 sq.m.
  • Year: 2017
  • Status: In progress
  • Images: Courtesy of Stipfold
Connectree
Image © Stipfold
Connectree
Image © Stipfold
Connectree
Image © Stipfold
Connectree
Image © Stipfold
Connectree
Image © Stipfold

Article by
with permalink:
http://aasarchitecture.com/2017/06/connectree-by-stipfold.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *