Pool and studio SM by Joan Miquel Seguí and Tono Vila

Pool and studio SM

Pool and studio SM
Photo © Laura Molina

The new swimming pool and the studio are built in the back of the courtyard of an existing house.

Pool and studio SM
Photo © Laura Molina

The studio is a pure volume that flies over the pool, facing the existing house.

Pool and studio SM
Photo © Laura Molina

The pool is proposed as a sheet of water at the same level as the terrace.

Pool and studio SM
Photo © Laura Molina

The swimming pool is finished with the same stone as the terrace, detailing the lights and pipe-ends so that they are invisible.

Pool and studio SM
Photo © Laura Molina

The studio is a white frame that flies above the pool and holds a reading area and a toilet. The access is proposed by a porch that leads to a wood wall with two build-in doors.

Pool and studio SM
Photo © Laura Molina

A table is emerging from the structure, without touching the floor. Source by Joan Miquel Seguí.

Pool and studio SM
Photo © Laura Molina
  • Location: Majorca, Balearic Islands, Spain
  • Architects: Joan Miquel Seguí and Tono Vila
  • Area: 30 sqm
  • Project Year: 2016
  • Photographs: Laura Molina, Courtesy of Joan Miquel Seguí
Pool and studio SM
Photo © Laura Molina
Pool and studio SM
Photo © Laura Molina
Pool and studio SM
Photo © Laura Molina
Pool and studio SM
Photo © Laura Molina
Pool and studio SM
Photo © Laura Molina
Pool and studio SM
Photo © Laura Molina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *