COBE unveil their design for a vernacular visitor center in Stavanger, with Norwegian brewery LERVIG

ernacular visitor center in Stavanger

ernacular visitor center in Stavanger
Image © COBE

Danish architects COBE and Norwegian brewery LERVIG have unveiled plans for an 11.000 m2 visitor center and brewery on the waterfront in Stavanger, Norway.

ernacular visitor center in Stavanger
Image © COBE

Located on a former industrial pier in central Stavanger, COBE and LERVIG envision a unique attraction for locals and visitors to Stavanger.

ernacular visitor center in Stavanger
Image © COBE

A brewery will be the heart of the building, surrounded by a visitor center, harbour bath, roof garden and the first ‘street-food’ market on the west coast of Norway, all publicly accessible and tailored to celebrate city life. Source and images Courtesy of COBE.

ernacular visitor center in Stavanger
Image © COBE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *