OFFICE IN FOREST BY SUGAWARADAISUKE


SUGAWARADAISUKE

This the head office project at Matsuzaka, Mie prefecture in Japan, parts of the City are within the limits of the Yoshino-Kumano National Park.

SUGAWARADAISUKE

The project‘s target is not on the value of the object view in respect to sculptural appearance of the building , but rather on the value of the environmental view with body experience.

SUGAWARADAISUKE

Various places are created in the whole of the site with hut volumes and 4 season gardens.

SUGAWARADAISUKE

The large reflect ceiling and different types of windows invite plantation colors to inside.

SUGAWARADAISUKE

Body experience here changes dramatically according to seasons, weathers and human activities.

SUGAWARADAISUKE

This project proposes a new approach to office design, which enables us to choose working places not only by function or work typology, but also by the experiential qualities of a space and its effect on the human body through reflected nature. 

SUGAWARADAISUKE

This experience is realized by total design approach from landscape, architecture to furniture as spatial elements equivalently.

SUGAWARADAISUKE

SUGAWARADAISUKE

SUGAWARADAISUKE

SUGAWARADAISUKE

Location: Matsuzaka, Japan

Architects: SUGAWARADAISUKE

Landscalpe: Masae Kawai

Construction: KITAMURAGUMI Corporation

Floor Area: 348.01 sqm

Site Area: 1,193.30 sqm

Area: 356,44 sqm

Year: 2012

Leave a Reply

Your email address will not be published.