Chalet 4.0 by Yod Studio

Chalet 4.0
Chalet 4.0
Photo © Andrey Avdeenko

Chalet 4.0 is a part of the hotel complex Relax Park Verholy. New apartments are fully integrated in a pine forest. Instead of the usual solid base the building stands on the so-called screw base.

Chalet 4.0
Photo © Andrey Avdeenko

This construction helped to settle chalet just in the forest without harming trees or damaging their root system.

Chalet 4.0
Photo © Andrey Avdeenko

The building consists of two separate rooms with a common guest hall. There is an additional house for the guests in the territory.

Chalet 4.0
Photo © Andrey Avdeenko

The interior is eco-friendly and restrained. Forest theme and connection to nature are emphasized by the selection of principal materials, such as stone and wood.

Chalet 4.0
Photo © Andrey Avdeenko

Rhythmic veneer lines on the walls symbolize rows of pine trees outside the window, and cow skin looks like animals that lives in the forest. Source by YOD studio.

Chalet 4.0
Photo © Andrey Avdeenko
Chalet 4.0
Plan

Leave a Reply

Your email address will not be published.